All aktivitet stanset!

NSF har kommet med råd om at all aktivitet skal stanses intil videre på grunn av den pågående smitte situasjonen.

På skyting.no står det:

Norges Skytterforbund ønsker ikke at vår idrettsaktivitet skal bidra til at koronaviruset spres ytterligere. Vi ber derfor våre klubber om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning inntil videre. Forbudet gjelder all idrettsaktivitet inkludert egentrening på bane.

Når det er sagt så er det enkelt personer som oppfatter dette som en anbefaling da det står at NSF ber om at all idertt, treninger og komkurranser opphører umidelbart mens det i neste linje står at Forbudet gjelder også all iderettsaktivitet.

NSF sier enkelt og greit her at de ikke ønsker aktivitet på banene da samlinger med mennesker kan spre smitten. Så i enkle orde lag:

Påmeldinger o.l. til Oppdal og årets felt NM er satt på vent fram til mere info 14. April.

INGEN SKYTE AKTIVITET PÅ BANENE I NORGE.

Mange vil sannsynligvis se på dette som en negativ ting, men nå er mulighetene til og pusse våpen, lade ammo, organisere våpen skap o.l. aktivitet mulig og ikke minst mental trening.

Men Skytter Norge har ikke parkert…..

Arild Inge ved pressa

Feltnm.no har spurt Arild Inge Wollan hva han bruker tiden på.

Tiden bruker jeg på å ladde og gjøre klart til skytinga starter på igjen, Men akkurat nå er det telefon møter med NSF om NMer å hva vi skal gjøre med tanken om flytting og avlysninger .

Mange skyttere ringer å spør om det blir NM eventuelt når det blir hvis det blir flyttet. Jeg har gjennom mine leve år skaffet meg mye kunnskap men det med virus ligg utenfor min kunnskap. Så jeg har ikke svar.

På grunn av behandlinga for senskader av kreft er immunforsvaret mitt dårlig så da må jeg bare være hjemme. Men etter som været er så bra er jeg mye ute å jobber med ved. Sån tiden får jeg til å gå.

Men dessverre tror jeg dette med viruset blir mye verre en folk tror og dessverre tror jeg ikke det blir noe NM i år. Og jeg frykte kostnaden til en del klubber da de ikke får noe inntekt. Håper regjeringa forstår viktighet av at vi som driver idrett og klubber for barn og voksne kommer på banen og gir idretten penger for å komme seg igjennom dette. Det er jo tros alt vi i Norge eier.

Legg igjen en kommentar